07.12.2017

Promocija knjige i otvaranje jubilarne godine sluge Božjega Josipa Stadlera

Promocija knjige bi će održana 7. prosinca 2017. u 19 sati, a za vrijeme euharistijskog slavlja 8. prosinca bit će otvorenje jubilarne godine sluge Božjega.

Povodom 99. obljetnice smrti Sluge Božjeg Josipa Stadlera,  otvaranja Jubilarne godine nadbiskupa Josipa Stadlera i Dana Provincije Bezgrješnog začeća BDM sestara Služavki Maloga Isusa, pozivamo Vas na promociju knjige Josip Stadler, Prvi Vrhbosanski nadbiskup, Iz mojih zapamćenja, autora Marka Tvrkovića, Zagreb 2017.

Promocija knjige bi će održana 7. prosinca 2017., s početkom u 19 sati,u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom Bogoslovnom sjemeništu,  Josipa Stadlera 5, u Sarajevu.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Bogoslovi Vrhbosanskog Bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu, djeca iz Stadlerova dječjeg Egipta i sestre Služavke Maloga Isusa iz Sarajeva. 

Na Dan Bezgrješne, 8. prosinca 2017., pozivamo Vas da nam se pridružite u misnome slavlju koje će u sarajevskoj Prvostolnici, u 10 sati i 30 minuta predslaviti uzoriti Vinko Kardinal Puljić te otvoriti jubilarnu godinu spomena na 100. obljetnicu smrti sluge Božjega Josipa Stadlera – prvog Vrhbosanskog nadbiskupa.