28.11.2017

Prvi susret mladih koji imaju smještaj u redovničkim zajednicama

Susret će započeti euharistijskim slavljem koje predslavi don Branko Bendra u samostanu na Bistriku, a svoje iskustvo vjere posvjedočiti će Ivan Širić i Ana Rakić.

Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH, organizira u utorak 28. studenog, u franjevačkom samostanu sv. Ante u Sarajevu na Bistriku, prvi susret mladih, koji imaju smještaj u redovničkim zajednicama. Susret će započeti euharijstijskim slavljem u 18 sati koje predslavi don Branko Bendra, SDB, na kojem će pjevati zbor KŠC-a „Don Bosco“ iz Žepča.

U sklopu redovitih studentskih tribina koje se održavaju na Bistriku u Galeriji samostana, s početkom u 19 sati, mladi će govoriti na temu: „Svjedočanstva vjere iz života mladih“. Svoje iskustvo vjere posvjedočiti će Ivan Širić i Ana Rakić. Nakon tribine biti će pripremljena zakuska na kojoj će mladi imati priliku međusobno se upoznati i družiti.  

Članovi povjerenstva za pastoral zvanja pri KVRPP BiH su: s. Lidija Kalfić, fra Danijel Rajić, s. Jadranka Obućina, s. Marija Mihaljević, s. M. Izabela Đaković, fra Antonio Šakota, s. Danica Bilić, s. Slavica Barbarić i don Branko Bendra.

(Fra Danijel Rajić)