16.05.2018

Poziv - On-line kuća molitve za prestanak zločina trgovine ljudskim bićima

Udruga RENATE Vam nudi mogućnost biti uključen u ukidanje trgovine ljudima preko molitve, i to molitve u zajedništvu s drugima.

Redovništvo u Europi umreženo protiv trgovine ljudima i iskorištavanja

Udruga RENATE (Redovništvo u Europi umreženo protiv trgovine ljudima i iskorištavanja) uputila je poziv članovima, prijateljima i svima koji su spremni pomoći na uključivanje u On-line kuću molitve za prestanak zločina trgovine ljudskim bićima.

U svom pozivu Udruga naglašava kako bi svatko od nas mogao pomisliti: To je prestrašno, ja ne mogu ništa protiv toga! No, kao ljudi vjere, vjerujemo da će svaki mali napor koji učinimo na kraju ipak pomoći onima koji trebaju našu pomoć i podršku.

RENATE Vam nudi mogućnost biti uključen u ukidanje trgovine ljudima preko molitve, i to molitve u zajedništvu s drugima: bilo da ste budist, protestant ili katolik, redovnik ili redovnica, laik, uključen u apostolski rad ili vodeći kontemplativni način života, u gradu ili selu, na bilo kojem kontinentu. Bilo da imate puno slobodnog vremena, ili ste uvijek jako zaposleni, možete naći par minuta na dan, na tjedan ili na mjesec kako bi zamolili Boga da oslobodi svijet od trgovine ljudima i iskorištavanja. Možete moliti sami ili u zajednici, ili možda moliti kao župa, pozivajući ljude koje poznajete, tako da Božje srce čuje naše molitve za žrtve; za trgovce ljudima također, jer Bog jedini može promijeniti srca ljudi. 

Molimo:

Možete također obogatiti Kuću molitve tako da pošaljete svoj prijedlog Udruzi RENATE. Kada izaberete moliti u nekoj posebnoj okolnosti ili na Dan molitve protiv trgovine ljudima na spomendan sv. Bakite, 8. veljače, ili nešto drugo, molim Vas stupite u kontakt s Annom Kellehr osobom za komunikaciju Udruge RENATE, ako se želite pridružiti ovoj virtualnoj zajednici Molitve. Krajem svibnja On-line kuća molitve aplicirati će se na mrežnoj stranici RENATE Želja nam je uključiti što je moguće više ljudi. Nakon što ste kontaktirali Anne kako biste se pridružili Kući molitve, ona će Vas voditi dajući upute za pristup odjelu „Kuća molitve“.

communications@renate-europe.net  Twitter:@RenateEurope1             Facebook:renateurope